Kinderen

'Laat de kinderen bij Mij komen en verhinder hen niet, want voor zulke mensen is het Koninkrijk van God.' 

- Markus 10:14           

We vinden het belangrijk om de kinderen te vertellen over wat er in de Bijbel staat en hen Gods liefde te laten zien. Op de zondagsschool doen we dit door middel van (laagdrempelig) Bijbelonderwijs en speelse verwerkingsmethoden. We zingen, bidden, lezen de Bijbel, knutselen en/of spelen een spel en maken er op die manier samen een mooie ochtend van. Daarnaast is er aandacht voor de versterking van de banden en vriendschappen tussen de kinderen.

Zondagsschoolgroepen

De kinderen kunnen terecht in de verschillende zondagsschoolgroepen, elk met een eigen lokaal:
•    Peutergroep (2¼ - 4 jaar) 
•    Kleutergroep (basisschoolgroep 1 & 2)
•    Middenbouw (basisschoolgroep 3, 4 & 5)
•    Bovenbouw (basisschoolgroep 6, 7 & 8)

Voor de allerkleinsten is er een crèche.  

 

Activiteiten

Elke eerste zondag van de maand zingt de zondagsschool twee liederen in de ochtenddienst. Deze liederen oefenen we de zondagen ervoor. In december vieren we met elkaar een speciaal Kinderkerstfeest en het schooljaar wordt altijd afgesloten met een spetterend slotfeest. 

Spaardoel: Sponsor een kind

Als zondagsschool steunen we Stichting Compassion (Sponsor een kind), een zendingsdoel waarvoor de kinderen elke zondag een bijdrage meenemen naar de zondagsschool. Ze sponsoren daarmee de 7-jarige Juliana uit Oeganda. Bij binnenkomst mogen de kinderen het geld zelf in de spaarpot stoppen, dit leert ze al vroeg geld af te staan voor de zending en arme mensen. Naast een vaste bijdrage per maand, doneert de zondagsschool twee keer per jaar een bedrag voor nuttige cadeaus in Oeganda.

Contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u de leiding van de zondagsschool mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.